Skip to main content

Silent Disco

Misschien heb je het wel eens gezien op een festival of ergens anders, silent disco. Allemaal dansende mensen die de muziek horen via een koptelefoon. Maar natuurlijk kun je dit ook gewoon bij je eigen feestje doen. Of het nu een privé-, studenten of bedrijfsfeest is, een leuke activiteit wordt het gegarandeerd met de silent disco.

Wij hebben koptelefoons waar 3 zenders op ingesteld kunnen worden. Dus je kan met z’n allen tegelijk naar 3 verschillende lijsten luisteren. Vooral handig als jij gewoon jou muziek wilt horen en liever niet de muziek van iemand anders.

Meer informatieBekijk onze opties

Onze Silent Disco opties

Silent Disco

Vanaf€24,-
Pakket boeken

Inhoud:

 • Minimaal 6 koptelefoons
 • Opladers
 • Zenderdoosje met:
  • Zender
  • Antenne
  • Adapter
  • Audio-kabel
 • Audio-kabel vanuit USB-C of lightning aansluiting

Prijs per koptelefoon €4,-
(vanaf minimaal 6 koptelefoons)

Bijvoorbeeld:
6 koptelefoons €24,-
12 koptelefoons €48,-
20 koptelefoons €80,-

Per zender €10,-
(van 1 tot 3 zenders)

Extra informatie

Gratis annuleren

Tot 48 uur van tevoren kan de activiteit altijd per mail kosteloos worden geannuleerd. Handig als bijvoorbeeld de weersvoorspellingen slecht zijn of als de activiteit door een andere reden helaas niet door kan gaan.

Geen borg

Je betaalt bij ons geen borg voor de gehuurde materialen. Wij vertrouwen er op dat jullie zuinig omgaan met onze materialen. Mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan? Laat dit ons dan weten zodra je de spullen retourneert. Bij normaal gebruik zullen we hier nooit moeilijk over doen.

Zaterdag reserveren = zondag gratis!

Indien je materialen huurt op een zaterdag, dan hoef je deze pas op maandag naar ons terug te sturen! Je kunt dan dus 2 dagen genieten van je gehuurde pakket.

Gratis uitnodigingen

Huur je spullen voor een (kinder)feestje of een uitje waar je graag een uitnodiging voor stuurt? Download hier gratis de uitnodiging die je kunt geven aan alle genodigden. We hebben twee versies, een namelijk voor kinderfeestjes en een meer volwassen uitnodiging.

Locatie

Je kan natuurlijk overal feesten met deze silent disco set. Het enige wat je nodig hebt is wel een stopcontact voor de zender(s). De koptelefoons zijn verder niet waterproof dus gelieve niet in een zwembad of in de regen er gebruik van maken.

Handleiding

Je krijgt natuurlijk een handleiding bij het pakket maar wil je hem al eerder bekijken kan dat via onderstaande link. Geen zin om te lezen? Bekijk dan de uitleg via ons filmpje hieronder.

Extra’s

Rookmachine
€15,-
Stroboscoop
€5,-

Onbeperkt feesten

Indien je onze silent disco set huurt, kun je zo lang feesten als je zelf wilt! De koptelefoons hebben een batterijduur van +/- 14 uur. Mochten de batterijen toch leeg raken, kun je deze eenvoudig zelf opladen met de meegeleverde adapter.

Met het Silent Disco pakket van Funhuur is plezier gegarandeerd.

Van bedrijfsuitje tot kinderfeestje en van vrijgezellenfeest tot familiedag.