Skip to main content

Archery Tag

Altijd al eens met een pijl en boog op iemand willen schieten? Dit kan met archery tag. Met deze veilige manier kun jij je tegenstanders afschieten met een (zachte) pijl en boog. Zorg jij ervoor dat jou team wint?

Je huurt een compleet archerytagpakket voor zeker een dag. Als u hem op zaterdag huurt krijgt u zelfs de zondag gratis er bij. Ook kunt u extra’s bij ons krijgen zoals obstakels of een rookmachine om de ervaring nog spannender te maken. Huur ook het precies aantal bogen dat jij wilt

Meer informatieBekijk onze opties

Onze archery tag opties

Archery tag

Vanaf€ 48,-
Pakket boeken

Inhoud:

 • Minimaal 6 bogen
 • 2 reservebogen
 • Per boog 2 pijlen
 • Per boog een masker
 • Teamlintjes
 • 2 vlaggen
 • Scorekaarten
 • Handfluitje
 • Duidelijke handleiding

Prijs per boog €8,-
(vanaf minimaal 6 bogen)

Bijvoorbeeld:
6 bogen €48,-
12 bogen €96,-
20 bogen €160,-

Archery Tag

metbegeleider
Pakket boeken

Geen zin om veel zelf te regelen? Kies dan voor archery tag met begeleider. Je hoeft dan alleen een locatie te regelen, wij regelen dan verder het hele spel voor je. Er komt dan een ervaren medewerker naar uw locatie met de aantal gehuurde bogen. Deze zal de rest dan leiden en ervoor zorgen dat het een geslaagde archery tag activiteit wordt. De prijs hiervan weten? Vul onderstaande formulier in.

Extra informatie

Veiligheid staat bij ons voorop. Je krijgt bij het archerytagpakket altijd een beschermmasker, een lichte boog en pijlen met een zacht foamstuk. Wel adviseren wij minimale leeftijd van 9 jaar. Niet alleen voor de veiligheid maar ook omdat je wel wat kracht moet geven om de boog te spannen.
Maar heb jij genoeg kracht om je tegenstander uit te schakelen?

Je kunt natuurlijk veel verschillende spelvormen spelen maar in principe is het de bedoeling dat je het andere team uitschakelt door deze af te schieten met jou pijlen. Dus zorg ervoor dat je goed samenwerkt met jou team om het spel te winnen.

Gratis annuleren

Tot 48 uur van tevoren kan de activiteit altijd per mail kosteloos worden geannuleerd. Handig als bijvoorbeeld de weersvoorspellingen slecht zijn of als de activiteit door een andere reden helaas niet door kan gaan.

Geen borg

Je betaalt bij ons geen borg voor de gehuurde materialen. Wij vertrouwen er op dat jullie zuinig omgaan met onze materialen. Mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan? Laat dit ons dan weten zodra je de spullen retourneert. Bij normaal gebruik zullen we hier nooit moeilijk over doen.

Zaterdag reserveren = zondag gratis!

Indien je materialen huurt op een zaterdag, dan hoef je deze pas op maandag naar ons terug te sturen! Je kunt dan dus 2 dagen genieten van je gehuurde pakket.

Gratis uitnodigingen

Huur je spullen voor een (kinder)feestje of een uitje waar je graag een uitnodiging voor stuurt? Download hier gratis de uitnodiging die je kunt geven aan alle genodigden. We hebben twee versies, een namelijk voor kinderfeestjes en een meer volwassen uitnodiging.

Locatie

Onze bogen zijn zowel voor binnen als buiten geschikt. Het leukste is om op een open terrein te spelen met op enkele plekken wat obstakels. Deze obstakels kun je natuurlijk zelf regelen of je kunt bij ons obstakels bijboeken.

Handleiding

Je krijgt natuurlijk een handleiding bij het pakket maar wil je hem al eerder bekijken kan dat via onderstaande link. Geen zin om te lezen? Bekijk dan de uitleg via ons filmpje hieronder.

Veiligheid

Het is verplicht om het meegeleverde masker te dragen! Daarnaast is het verboden om van minder dan 5 meter afstand op elkaar te schieten.

Verschillende spelvormen

 • Shoot to kill
 • Last man standing
 • Capture the flag
 • Escort de VIP

Extra’s

Bij veel van onze pakketten zijn er ook extra’s bij te boeken

Rookmachine
€15,-
Stroboscoop
€5,-
Obstakels
€5,-
Schietschijf
€15,-
Alleen verkrijgbaar bij ophalen
Puzzels voor wachtende groepen
€15,-

Met de archerytagpakketten van Funhuur zijn spanning en plezier gegarandeerd.

Van bedrijfsuitje tot kinderfeestje en van vrijgezellenfeest tot familiedag.