Skip to main content

Lasergamen

Huur bij ons een compleet lasergamepakket voor op eigen locatie. Waar je het voor gebruikt kan natuurlijk van alles zijn, van bedrijfsuitje tot kinderfeestje en van vrijgezellenfeest tot familiedag.

Je huurt een compleet lasergamepakket voor zeker een dag. Als u hem op zaterdag huurt krijgt u zelfs de zondag gratis er bij. Ook kunt u extra’s bij ons krijgen zoals obstakels of een rookmachine om de ervaring nog spannender te maken. Huur ook het precies aantal guns dat u wil.

Meer informatieBekijk onze opties

Onze lasergame opties

Laserguns

Vanaf€30,-

Geschikt voor de jongere doelgroep.

Pakket boeken

Inhoud:

 • Minimaal 6 laserguns
 • 2 Reserveguns
 • 1 Activatiegun
 • Teamlintjes
 • Scorekaarten
 • Handfluitje
 • Duidelijke handleiding
 • Extra batterijen & schroevendraaier

Prijs per lasergun €5,-
(vanaf minimaal 6 laserguns)

Bijvoorbeeld:
6 guns €30,-
12 guns €60,-
20 guns €100,-

XL laserguns

Vanaf€39,-

Geschikt voor de oudere doelgroep.

Pakket boeken

Inhoud:

 • Minimaal 6 laserguns
 • 2 Reserveguns
 • 1 Activatiegun
 • Teamlintjes
 • Scorekaarten
 • Handfluitje
 • Duidelijke handleiding
 • Extra batterijen & schroevendraaier

Prijs per XL lasergun €6,50
(vanaf minimaal 6 laserguns)

Bijvoorbeeld:
6 guns €39,-
12 guns €78,-
20 guns €130,-

Lasergamen

metbegeleider
Pakket boeken

Geen zin om veel zelf te regelen? Kies dan voor het lasergamen met begeleider. Je hoeft dan alleen een locatie te regelen, wij regelen dan het lasergamen. Er komt dan een ervaren medewerker naar uw locatie met de aantal gehuurde laserguns. Deze zal de rest dan leiden en ervoor zorgen dat het een geslaagde lasergame activiteit wordt.

Extra informatie

Lasergamen is een activiteit voor jong en oud. Het is de bedoeling om elkaar af te “schieten” en dit door middel van laserstralen. Hier richt je bij onze guns op de tegenstander zijn geweer. Je kunt van alle kanten geraakt worden, dus denk maar niet dat je hier makkelijk mee weg komt. Verder zit er op deze guns ook een anti-cheat functie waardoor er niet vals gespeeld kan worden.

Daarnaast kun je bij ons kiezen tussen twee verschillende guns. De “normale” laserguns en de XL-laserguns. Ze werken allebei precies hetzelfde, alleen zit het verschil in de grootte van de guns. Bij allebei is spanning en plezier natuurlijk gegarandeerd. Weet jij het andere team te slim af te zijn en te winnen?

Gratis annuleren

Tot 48 uur van tevoren kan de activiteit altijd per mail kosteloos worden geannuleerd. Handig als bijvoorbeeld de weersvoorspellingen slecht zijn of als de activiteit door een andere reden helaas niet door kan gaan.

Geen borg

Je betaalt bij ons geen borg voor de gehuurde materialen. Wij vertrouwen er op dat jullie zuinig omgaan met onze materialen. Mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan? Laat dit ons dan weten zodra je de spullen retourneert. Bij normaal gebruik zullen we hier nooit moeilijk over doen.

Zaterdag reserveren = zondag gratis!

Indien je materialen huurt op een zaterdag, dan hoef je deze pas op maandag naar ons terug te sturen! Je kunt dan dus 2 dagen genieten van je gehuurde pakket.

Locatie

Onze laserguns zijn zowel voor binnen als buiten geschikt. Zeer geschikte locaties zijn: bos, duinen, sporthal of -veld, kantoor of magazijn. Eigenlijk kan het overal gespeeld worden!. Het is leuk om te spelen met obstakels. Je kunt zelf obstakels maken of via ons obstakels erbij huren (zie extra’s).

Gratis scorekaarten

Je ontvangt gratis scorekaarten waar je de score van de deelnemers op kunt bijhouden. Deze scorekaarten kun je achteraf aan de medespelers meegeven. Ze hebben dan direct een mooi aandenken aan de te gekke activiteit.

Onbeperkt lasergamen

Indien je onze laserguns huurt, kun je zo lang spelen als je zelf wilt! De laserguns hebben een batterijduur van +/- 14 uur. Mochten de batterijen toch leeg raken, kun je deze eenvoudig zelf vervangen met de meegeleverde batterijen en schroevendraaier.

Gratis uitnodigingen

Huur je spullen voor een (kinder)feestje of een uitje waar je graag een uitnodiging voor stuurt? Download hier gratis de uitnodiging die je kunt geven aan alle genodigden. We hebben twee versies, een namelijk voor kinderfeestjes en een meer volwassen uitnodiging.

Verschillende spelvormen

Natuurlijk zijn er verschillende spellen te spelen met de laserguns. De volgende spelvormen zijn er sowieso mee te spelen:

 • Shoot to kill
 • Capture the flag
 • Last man standing
 • Escort the VIP

Extra’s

Bij veel van onze pakketten zijn er ook extra’s bij te boeken

Rookmachine
€15,-
Stroboscoop
€5,-
Obstakels
€5,-
Puzzels voor wachtende groepen
€15,-

Anti-cheatsysteem

In tegenstelling tot veel andere lasergame-aanbieders is met onze wapens vals spelen onmogelijk!. De wapens kunnen enkel gereset worden door de spelleider met het speciale activeringswapen.

Beschikbaarheid

Wil je weten of er nog guns beschikbaar zijn voor de gewenste datum? Klik dan op pakket boeken en je ziet direct de beschikbare data voor het aantal dat je in vult.

Handleiding

Je krijgt natuurlijk een handleiding bij het pakket maar wil je hem al eerder bekijken kan dat via onderstaande link. Geen zin om te lezen? Bekijk dan de uitleg via ons filmpje hieronder.

Met de lasergamepakketten van Funhuur zijn spanning en plezier gegarandeerd.

Van bedrijfsuitje tot kinderfeestje en van vrijgezellenfeest tot familiedag.