Skip to main content

Bubbelbal

Wil je eens flink tegen elkaar knallen zonder je pijn te doen? Huur dan onze bubbelballen. Beleef een hilarisch potje voetbal met deze opblaasbare ballen waar je in zit. In deze bubbelballen zit het bovenlichaam vast in de bal. Dus bots je een weg vrij naar de goal.

Wij doen alleen bubbelbal met begeleider want we merken dat er anders toch veel mis gaat. Hierdoor krijg je natuurlijk wel veel gegarandeerd. Je hoeft verder nergens naar om te kijken tijdens de activiteit. Je hebt direct iemand die de ballen controleert en maakt waar nodig, iemand die de scheidsrechter kan zijn en iemand die een speelschema in elkaar zet.
Wij adviseren het aan voor een minimale leeftijd van 12 jaar. Dit omdat de ballen best een gewicht hebben en dat je een bepaalde lengte moet hebben om de ballen te kunnen dragen.

Wij geven u een bubbelbalpakket. Dit betekent niet dat er geen andere spelvormen te spelen zijn met deze bubbelballen.

Meer informatieBekijk onze opties

Onze bubbelbal opties

Bubbelbal

metbegeleider
Pakket boeken

Inhoud:

  • Minimaal 6 bubbelballen
  • Handfluitje
  • Pionnen
  • Elektrische pompen
  • Voetbal
  • Duidelijke handleiding

Prijsindicatie: alle prijsindicaties zijn berekend met 2 uur spelen en over een afstand van 10 km

Bijvoorbeeld:
6 ballen €203,-
8 ballen €248,-
10 ballen €293,-

Uw definitieve kosten worden zichtbaar in het boekingsformulier.

Extra informatie

Gratis annuleren

Tot 48 uur van tevoren kan de activiteit altijd per mail kosteloos worden geannuleerd. Handig als bijvoorbeeld de weersvoorspellingen slecht zijn of als de activiteit door een andere reden helaas niet door kan gaan.

Geen borg

Je betaalt bij ons geen borg voor de gehuurde materialen. Wij vertrouwen er op dat jullie zuinig omgaan met onze materialen. Mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan? Laat dit ons dan weten zodra je de spullen retourneert. Bij normaal gebruik zullen we hier nooit moeilijk over doen.

Verschillende spelvormen

  • bubbelvoetbal
  • Last man standing
  • Obstacle run

Gratis uitnodigingen

Huur je spullen voor een (kinder)feestje of een uitje waar je graag een uitnodiging voor stuurt? Download hier gratis de uitnodiging die je kunt geven aan alle genodigden. We hebben twee versies, een namelijk voor kinderfeestjes en een meer volwassen uitnodiging.

Locatie

Speel altijd op een zachte ondergrond. Bij voorkeur een stuk gras. Zorg ervoor dat je de grond hebt vrijgemaakt van takjes, steentjes en andere voorwerpen die de bubbelballen kunnen beschadigen.

Handleiding

Je krijgt natuurlijk een handleiding bij het pakket maar wil je hem al eerder bekijken kan dat via onderstaande link. Geen zin om te lezen? Bekijk dan de uitleg via ons filmpje hieronder.

Klaarzetten & opruimen

Zorg dat er een haspel of in ieder geval een stroompunt is om de ballen op te pompen. De begeleider zal de ballen oppompen, hier heeft diegene ongeveer een half uur voor nodig. Ook het opruimen wordt geleidt door de begeleider. Hulp is hierbij natuurlijk altijd welkom.

Met het bubbelbalpakket van Funhuur is spanning en plezier gegarandeerd.

Van bedrijfsuitje tot kinderfeestje en van vrijgezellenfeest tot familiedag.