Verhuur

Nee, ons materiaal kun je eenvoudig zelf gebruiken met de meegeleverde draaiboeken. Indien je wel graag begeleiding wilt kun je een boeking maken via 'groepsarrangementen'

Lasergamen is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Archery tag is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.
Bubbelvoetbal is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

U heeft de mogelijkheid om het pakket te laten opsturen naar een door u gekozen PostNL pakketpunt voor €14,95 (incl. retourlabel). Ook kunt u het pakket zelf komen ophalen in Nijmegen. Wij verwachten dat u het pakket de dag na de boeking retourneert (of op de maandag bij een weekendreservering).

Groepsarrangementen

Dat is zeker mogelijk, Leuk! We denken graag met je mee. Het beste kun je even een contact met ons opnemen via het formulier onder aan deze pagina.

Annuleren

Tot 72 uur van te-voren kan de activiteit altijd per mail kosteloos worden geannuleerd. Handig als bijvoorbeeld de weersvoorspellingen slecht zijn of als de activiteit door een andere reden helaas niet door kan gaan. Binnen 72 uur is annuleren enkel mogelijk indien wij de materialen nog niet op de post hebben gedaan. Bel ons even in dit geval.

Verzending

Wij leveren via Post-NL en we bezorgen altijd bij een Post-NL punt. je ontvangt de track en trace code zodat je het weet wanneer je je pakket kan ophalen.

Wij versturen je pakket ruim van te voren. Daarnaast leveren wij enkel bij post-NL punten en houden we rekening met hun openingstijden. Hierdoor voorkomen we dat pakketjes te laat aankomen en/of niet aangenomen kunnen worden. Mocht er toch iets mis zijn gegaan en je pakket vertraging hebben bij post-NL komen we het pakketje persoonlijk bij je brengen.
Het is hiermee dus gegarandeerd dat je de materialen op tijd hebt!

Afhalen in Nijmegen-Noord of verzending door heel Nederland!

TOP