Huur silent disco voor een geweldig kinderfeestje thuis. FunHuur.nl zorgt ervoor dat u een geweldige avond heeft zonder de buren van last te zijn.

In elke

Wanneer de kinderen alle activiteiten succesvol afronden ontvangen zij een diploma!

  • De leukste party
  • Kinderfeestjes
  • Capture the flag
  • Escort the VIP

Extra informatie

Gratis annuleren

Tot 48 uur van te-voren kan de activiteit altijd per mail kosteloos worden geannuleerd. Handig als bijvoorbeeld de weersvoorspellingen slecht zijn of als de activiteit door een andere reden helaas niet door kan gaan.

Geen borg

Je betaalt bij ons geen borg voor de gehuurde materialen. Wij vertrouwen erop dat jullie zuinig omgaan met onze materialen. Mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan, laat dit ons dan even weten zodra je de spullen retourneert. Bij normaal gebruik zullen we hier nooit moeilijk over doen.

Zaterdag reserveren = zondag gratis!

Indien je materialen huurt op een zaterdag, dan hoef je deze pas op maandag naar ons terug te sturen! Je kunt dan dus 2 dagen genieten van je gehuurde pakket.

Gratis kinderfeestje-uitnodigingen

Huur je je spullen voor een kinderfeestje? Download dan hier gratis de uitnodiging die je kunt geven aan al je vrienden die mogen komen.

Afhalen of verzenden?

U heeft de mogelijkheid om het pakket te laten opsturen naar een door u gekozen DHL-pakketpunt voor €14,95 (incl. retourlabel). Ook kunt u het pakket zelf komen ophalen in Nijmegen. Wij verwachten dat u het pakket de dag na de boeking retourneert (of op de maandag bij een weekendreservering).

Op-tijd-garantie

Wij garanderen dat een pakket altijd op tijd aankomt bij het DHL-punt. Mocht er toch iets misgaan bij DHL, neem dan direct contact met ons op, zodat we voor een oplossing kunnen zorgen! Een oplossing zou kunnen zijn dat we persoonlijk de spullen komen brengen bij u. (binnen Nederland, uitgezonderd waddeneilanden.)

TOP